!@#$%^&*()¡

2011.01.23. 21:41

 

Mostantol veget vetek ennek a slendrian, megbizhatatlan hektikus rendszernek, es visszaterek a vasarnapi, unnepi blogbejegyzesekhez.

Szoval, szerda ota nem tortent olyan sok minden, habar eljutottam eletem elso egyetemi kosarmeccsere. elegge jo volt, szinvonalas jatek, cheerleaderek, kajapia, poloosztogatas, minden volt. sot arra gondoltam hogy most megosztom veletek a kepeket is, ezen a linken megnezhetitek, hogy milyen ahol most kicsit elek. ime a link: http://picasaweb.google.com/muthvera/Amerika2010?authkey=Gv1sRgCP3XpMm-vbKG-wE&fgl=true&pli=1&fgl=true#

a suli tovabbra is felettebb erdekes, halistennek azert meg tudom kovetni ezt a veszett tempot amit itt diktalnak, sot rank eroltetnek.

viszont most olyanrol irok, ami sokak szamara megdobbento lesz. ma foztem. e mondat hirerteke szemmel lathatoan vetekszik egy egy nagyobb orszag elnokenek, hivatali ideje alatt tortent legnagyobb jelentosegu szerzodesei megkotesenek temajat targyalo apro hirrel (ajanlanam a mondatot az ezevi Nemzetkozi Nyelvtani es Agrajzi Vilagbajnoksag dontojebe). szoval. megint, mintegy hangsulyozva:  Ma Foztem. ma gyrost csinaltam. egyesek szerint ez csak hus melegitese. szamomra ez a hus fozeset, megfeleloen pikansan valo fuszerezeset, salata kellemes izenek kikevereset(mely inycsiklandozo harmoniaban letezik az ontettel) es a pita ropogosra suteset jelentette. azaz egyfajta hatar atlepeset. ezt a gasztronomiai csodat azota a costes, dollarszazezreket fizetve a gundel valamint a bock bisztro orra elol happolta el. ami jo, az jo.

es amirol remelem ti sem feledkeztetek meg, a napokban tartottak a National Penguin Awareness Day-t. csak azert szolok, mert a mi egyetemunk termeszetesen szervezett ennek szellemeben programokat. legyetek szivesek ti is adjatok meg a Foldunket uralo problemaknak a kello odafigyelest.

mara bucsuzom, egy het mulva veletek ugyanekkor ugyanitt. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almaimbanamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr812608456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mjuci 2011.01.24. 20:34:19

mit meg nem adnék, ha elsők között ízlelhetném meg ezt a remekművet, akár csak a maradékot is! postán is küldheted, még érlelődik is kicsit, így jobban kijön majd a zamata :)

almaimbanamerika 2011.01.26. 23:48:30

@mjuci: keresed szamomra parancs. kuldtem melle egy ket gyogyszert es beutalot is gyomormosasra, ha esetleg megsem izlene :)
süti beállítások módosítása