Final countdown

2011.04.18. 05:15

Nos hat, miutan vasarnap nem valtoztattam magam milliomossa, igy kenytelen voltam elvallalni az utolso pillanatban egy munkat hetfo estere. Remekbeszabott atletika versenyt rendeztunk, es miutan a hivatalos segito brigad nem jott el, ezert nekunk kellett beugrani…Olyan profi vagyok mar a tavolugras meresben, hogy mostmar sokkal tavolabbra is tudok merni mint mikor kijottem.

Kedden hipphopp elrepitettem a 2 delelotti oramat, majd kivagtattam a repuloterre. Az ut igen sok idot vett igenybe, es mar kicsit aggodtam is, hogy esetleg eltevedtem, de ez termeszetesen nem kovetkezett be. Arra gondoltam, varok 3 orat, hogy aztan megengedjem 2 kedves vendegemnek, hogy kijojjenek. Miutan mar az egesz repuloter kiurult csak ket ukrannal vartam – mely baratsag szuletett az egyikkel, miutan megkerdezte, hogy vat flajt arrrr ju vejting forrrr. Na gondoltam ez sem 30 eve hagyta ott Ukrajnat, igy hasonlo tort angolsaggal valaszoltam, es meg majdnem mondtam is, hogy I think this is the beginning of a beautiful friendship. De erre mar nem kerult sor, mert partfogoltjaim megerkeztek. Roviden:taxiba be, esernyot le, gettoba be.

Masnap kiirtam magam az iskolabol, es felkotottem a turista tablat ket pajtasom nyakaba.  A muzeumban mar vartak. Csutortokon en kicsit vizsgaztam, meg teologizaltam, majd megkerestem new york ket legujabb peldanyat. Kellemes tavaszi napsutesben toltottunk el egynehany oracskat. Szerintem nincs mar szallas ahol ok nem fordultak meg az eddigi nehany nap soran, es meg mennyi hatra van….Penteken valosaggal berobbantunk az ejszakaba, a ritmusraketa a 12.re repitett minket, ahol aztan orakon at csak egyik labunkat kapkodtuk a masik utan.

Ennek kovetkezteben tarsasagunknak nincsen a szombat delelottrol tartalommal teli emleke, sot en es Manhattan ezt a napot kulon is toltottuk. Elinteztem aznapra a rossz idot, halistennek omlott egesz nap, nem lattam ertelmet megmozdulni. Tanultam serenyen, majd este maradek soreinkkel talalkoztunk.

Vasarnap leporoltuk a turista tablainkat, es alaszalltunk a tozsde vilagaba, ugy ereztuk itt az ido, hogy velunk is szamoljanak a Wall Streeten. Ezt kovetoen szamos mas helyen is megsetaltattam oket. Igen jol elviseljuk egymast, neha beszelgetunk, kacaraszunk, de nem sokat.

Tudom, hogy ez egy roved zanza, megis kerlek benneteket erjetek be most ennyivel, hiszen elerkeztunk a jelenbe, ami azt is jelenti, hogy nekem ujabb ket vizsgamra kell tanulnom, igy hat a lanyokat ujabb szallasukra loktem. Mara bucsuzom, elpilledtem,  es sajnos meg var a biologia konyvem.

Egyuttal szomoru hirt is kozolnom kell. A mai bejegyzest kovetoen megkezdodik a vegso visszaszamlalas, es jo esellyel harom bejegyzessel szamolhattok meg. Tudom, blogom uj lokest ad korunk kulturajanak, azonban engednem  kell szabadon kibontakozni kis kovetoimet.

A bejegyzés trackback címe:

https://almaimbanamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr902835271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mjuci 2011.04.18. 22:30:34

óóó, hát nekem nagyon fognak hiányozni a hétfő reggeli vidám pillanatok... :(
imádtam ezeket olvasni, de tényleg! :)

almaimbanamerika 2011.04.19. 02:22:20

@mjuci: meg harom heten at minden valtozatlan marad :)
süti beállítások módosítása