special EDITion

2010.09.13. 03:59

a cimrol most ne essek tobb szo. magaert beszel.

miutan olyan ugyesen elolvastatok az elozo bejegyzesemet, most sem lesznek ekezetek.
 

egyebkent sok minden nem valtozott, talan annyi hogy most a legszebben csengo 4 szo szamomra ez: "MEGYEK NEW YORKBA HOZZAD!!!!" szerintem eleg szepen hangzik...aki kitalalja ki mondta/irta/gondolta ezt, az kap egy tal Anna-krumplit a Vigszinhaz mogott. (azt se tudjatok milyen az,mi?- a krumpli..... :))
 

ugy esett hogy tegnap karaoke barban mulattunk. eleg patent dolog ez az over21. marmint hogyha valaki over21. szoval miutan megmutattuk a fobb figurakat amiket gyakorolhatnak a tobbiek a barban es kimulattuk magunkat, elindultunk haza (2:00 AM) , es mint azt ti - akik minden bejegyzesembol kis jegyzeteket keszitetek a fontosabb a tenyekrol - tudjatok, hogy egy szigeten lakom. a szigetnek van egy olyan tulajdonsaga hogy busszal nem konnyen megkozelitheto (....), igyhat gondoltuk a hajo az athidalhatja ezt a problemat (ertsd:viz). mi mar ott ultunk a hajon mikor bemondtak(2.30 AM) h most nem annyira fog menni merth vmi gebasz van. ezt mondogattak egy kis ideig (3.30 AM), majd a slusszpoent 4 orara tartogattak: a kovetkezo hajo csak 6.30kor megy. ezt inkabb nem vartuk meg, inkabb befizettunk egy potom ket oras, metro-busz-gyaloglas turara, igy megnezhettuk a napfelkeltet pontban 7ora korul mikor a kis labamat a labtorlohoz erinthettem (finally bazzeg).
 

Igy hat most egy kis ideig ebbol a sztoribol elek, majd ujat kell gyartani, hogy haladjon elore a blog. Addig is a sulirol annyit, hogy eleg idegesito hogy orarol orara kell tanulni, basztatnak leckekkel meg mindenfelevel, nincs itt nekem szavam.
 

kezdenek csokkenni a kommentek...ez a szinvonalesessel allithato esetleg parhuzamba? hm...ezen elgondolkozom.
 

mostanra annyit terveztem nektek, de csak azert kell elbucsuznom, mert meg persze el kell olvasnom egy fejezetet holnapra. nem babra megy itt.   

A bejegyzés trackback címe:

https://almaimbanamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr322291964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edoh 2010.09.13. 09:25:09

hmm... akkor az en jelmondatom sem mukodott mvolna abban a szituacioban?
("TAXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!")

jucu:) 2010.09.13. 11:49:42

atya világ, büszke vagyok Rád, alig vagy ott pár hete, és máris éjjeli zűrökbe keveredsz:P így kell:) ahogy olvastalak, elkapott az az érzés, mikor elsőben először mentünk el bulizni és fogalmunk sem volt melyik éjszakaival kel visszatérni a koliba:)

zsivágó 2010.09.13. 21:52:14

Az Isten óvja a jenkiket, ha ti ott ketten beszabadultok a citybe!!! Nagyon jók a posztok, toljad a kontentot!

visszaintegetek 2010.09.13. 22:25:12

Nem volt taxi jegyed? Vagy az ott kint nem segít rajtad? Na küldöm a helikoptert!!!
süti beállítások módosítása