ezt meg nem olvastad

2010.09.28. 01:40

es ime. eletetek oceanjanak kis zaszlos hajoja. az en blogom.

kronologia. volt mindenfele ora, iskolaban voltam, ez a kevesbe erdekes dolgok koze tartozik. volt egy oram, ahol meghivott eloado volt, csaladon beluli eroszak. az eloadas szinvonala eleg jonak szamitott........volna....egy altalanos iskola 4. osztalyaban...a legrosszabb tanulotol. nem annyira tudta hasznalni a powerpointot, nem tudta kivetiteni a diakat, benazott az egerrel, voltak ott gondok....szoval bena is volt es szinvonaltalan is..nem baj. legalabb csak 2 oran at tartott. a lengyeg, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyennel talalkozom itt kinn.

blogom masik temaja legyen a hetvegi kis kirandulasom. a niagaranal jartunk. penteken mentunk es ott voltunk vasarnap delutanig. dobbenet es gyonyoru. remelem ti elhiszitek, hogy ott voltam, mert en egyre nehezebben...volt kis hajokazas, seta, buszozas, amerikai idegenvezetes, amerikai viccek, amiket ok viccesnek tartottak. en csak majdnem. es ott, es tobb helyen is lehet latni ezeket a pornos-horror filmes moteleket. vagy egyiket, vagy masikat forgatja ott az elet...szerintem. nem hiszem, hogy mindenki a sajat laban, elve jon ki onnan. es abbol hogy van uj iras itt a mi kis online jatszoterunkon, lathatjatok, hogy mi nem ilyenben laktunk.

miutan otletet kaptam, arra gondoltam, hogy mikor az uj how i met epizod megy a tvben, eletartom a webkamerat, es igy egesz magyarorszag elsokent nezhetne a reszeket. az otlet nem az enyem, de maximalis mertekben tamogatom.

azt hallottam, hogy egyre tobben olvassak ezeket a dolgokat, es ez nekem oriasi boldogsagot okoz. itt meg nem tudok minden helyzetben magambol annyit adni amennyit csak szeretnek, ugyhogy asszem erre a celra fenntartom a blogot.

mit irhatnek meg?

Usakanganwe kugezamazino. (most ki kell talalnotok mit jelent ez. de tenyleg, mert nagyon vicces. kerlekkerlekkerlek - az ajandekokat a continental airlines szponzoralja.....)

u.i. es hogy klasszikust idezzek....a naplemente alicanteban nem mas mint a balatonnal, a niagara sem sokban kulonbozik a westendben levonel....nem igaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://almaimbanamerika.blog.hu/api/trackback/id/tr652328494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazarova 2010.09.28. 08:22:34

én elhiszem neked, baba! a másik oldalon jártam párszor, hajóval, minivegasfíling meg minden (kanadai viccek, stb..), és csak remélni merészeltem, hogy egyszer valaki osztozni fog velem az élményben. hát tessék. karmikus ez a kapcsolat. ez a mienk. ez.

uorsi 2010.09.28. 11:34:15

Szerettem volna megnyerni a continental airlines ajándékát,de hiába keresem a neten, csak ezt az oldalt dobja ki. Vera,azt hiszem híres lettél.Méltán híres.

almaimbanamerika 2010.09.29. 02:58:38

jajj nagyon nagyon koszonom :)a mienk az. az. a mienk.
a megoldas lassan erkezik...meg nem jart le a hatarido :)
süti beállítások módosítása